Ilmaiset nettipelit

Internet tursuaa ilmaisia verkkopelejä, joista löytyy jokaiselle jotakin. Kaipasit sitten nostalgisia, yksinkertaisia tasohyppelyitä, ajojahtia autoilla tai haastetta pääkopalle, on tarjolla monta vaihtoehtoa.

online gameEtsiessään sopivaa ilmaista nettipeliä voi hyvin lähteä liikkeelle yksinkertaisella hakukonehaulla. ”Ilmaiset nettipelit” hakusanana auttaa jo pitkälle. Jos englannin kieli taittuu, ”free online games” toimii yhtä lailla. Vaikka rahalla saa laajemman valikoiman nettipelejä haltuunsa, voi ilmaiseksi pelata hyvinkin erilaisia ja eri tasoisia pelejä.
Jos hakee viihdyttävää ajanviettoa, voi yksinkertaisesti etsiä jonkin mielenkiintoisen tai klassisen tasohyppelyn pelattavaksi. Mario Bros, Drago Adventure sekä Swords and Souls ovat hyviä esimerkkejä hauskoista, etenemismahdollisuuksia tarjoavista nettipeleistä.

Taktisten pelien ystäville löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja. Erilaisia historiaan sijoittuvia maanvaltauspelejä on suuri määrä, kuten Legends of Honor. Jonnekin modernin tasohyppelyn ja taktiikkapelin välimaastoon voi sijoittaa pelit kuten World of Warcraft, jossa seikkaillaan hirviöiden maassa, kasvatetaan taitoja sekä omaisuutta ja suoritetaan tehtäviä. WoW on maksullinen, mutta sitäkin saa pelata hyvän tovin ilmaiseksi Trial-ominaisuutensa avulla. Ja tietysti on aina kaikkien taktiikkapelien kuningas shakki, joka löytyy myös verkkopelinä. Nettishakissa voi haastaa joko tuttuja tai tuntemattomia virtuaalikamppailuun.

Ajopeleissä on kulkuneuvoissa valinnanvaraa. Löytyy moottoripyöräpelejä kuten ATV Riding, veneellä ajettavia pelejä kuten Boat Drive sekä perinteisiä autopelejä kuten Rally Expedition. Ajopeleissä voi valita näkymäksi joko ylhäältä päin pelattavan ajopelin, jossa yleensä tarkoitus on väistellä eteen tulevia esteitä. Takaapäin katsottavien ajoneuvojen kanssa ajetaan lujaa. Sivuvinkkelistä pelattavissa ajopeleissä on usein tasohyppelyn makua: tieltä löytyy monenmoista estettä, joiden yli voi vaikka heittää voltin.