Ilmaiskierrokset kannattavaksi

Verkossa toimivilla rahapelisivuilla on tapana tarjota uskollisille ja pelaamiseen panostaville asiakkailleen ilmaiskierroksia. Niiden määrä on kuitenkin hyvin sivukohtaista ja pelaajan kannattaa hieman panostaa taktikoimiseen hyödyntääkseen ilmaiskierrokset mahdollisimman hyvin.

Ilmaista pelirahaa voi saada joko ilman minkäänlaisia talletuksia tai sitten rekisteröimisen ja tallettamisen yhteydessä kaupanpäällisinä. Ilmaiskierrokset ovat usein kohdistettu johonkin tiettyyn peliin ja tarkoittavat siis sitä, että saat maksullisilla rahapelisivuilla pelata jonkin ennalta määrätyn summan ilmaiseksi ja pitää näistä voitoista kertyneet rahat.

Pelisivuja on mahdottoman suuri määrä ja ilmaiskierrosten suuruus vaihtelee merkittävästi. On olemassa sivuja, jotka vertaavat ilmaiskierroksia nettipelien kesken. Näiltä sivuilta löytyy yleensä muitakin hyviä vinkkejä oikean sivun ja niistä saatavan ilmaishyödyn maksimoimiseen. Hyvät vertailusivustot keräävät asiakkailleen yhteen vain luotettavia pelisivuja, joissa mahdolliset talletukset ovat turvassa.

Ilmaiskierrosten tarkoitus on houkutella uusia asiakkaita eikä niistä ole pelaajalle mitään haittaa. Uuden asiakkaan liittyessä sivustolle hän parhaimmillaan saa hyvän määrän ilmaista pelirahaa. Jos hän sillä voittaa esimerkiksi 1000 euroa ennen kuin ilmaisraha loppuu, voi hän sen jälkeen jatkaa pelaamista voittorahoilla. Tässä vaiheessa pelaajalla on tietenkin myös oikeus tehdä voittorahoillaan mitä ikinä hän halajaa.

Pelisivujen käyttöohjeisiin on hyvä tutustua ennen pelaamisen aloittamista. Säännöt ja rajoitukset ilmaiskierrosten kohdalla vaihtelevat ja on järkevää varmistaa, että on ymmärtänyt diilin oikein. Tämän tehtyään onkin sitten hyvä siirtyä pelien kiehtovaan maailmaan.

Ilmaisilla kierroksilla pääset kokeilemaan lukemattomia eri pelejä, joskin yleensä ne on kohdistettu nimenomaan kolikkopeleihin. Tuuria vaativien slotti- ja kolikkopelien lisäksi voi keskittyä taitolajeihin, kuten pokeriin. Jännitystä voi etsiä myös esimerkiksi ruletin ja black jackin parista. Klassikkopelien lisäksi on netti täynnä mitä mielikuvituksellisempiä uutuuksia, joiden parissa vapaa- tai miksei työaikansakin käyttää.